Ålborg 24- 25. sept.

2 dages udflugt til Hanherred og Ålborg

september 24 – 25. september 2019.

Medlemmer fra Ringkøbing og Skjern stiger på bussen i Spjald kl. 07.00, parkering ved hallen. Bussen kører til Lemvig Sø og samler medlemmer fra Lemvig op kl. 08.00. Herefter går turen til et sted uden for Lemvig med Danmarks flotteste udsigt over Limfjorden. Her drikker vi kaffe og spiser de medbragte rundstykker.

Herefter går turen til Østerild Vindmølle Testcenter, hvor vi får en guidet rundtur i vores egen bus, samt ophold på det nye besøgscenter.

Turen går videre til Kirstens Kjærs Museum hvor vi spiser vores medbragte frokost. Drikkevarer og kaffe er med i prisen. Kirsten Kjærs Museum er et meget anderledes museum med en speciel historie. Kik ind på Museets hjemmeside.

Turen fortsætter med en lille overraskelse og kaffe og hjemmebag på stranden. For de badegale (glade) er der mulighed for en dukkert i Nordsøen.

Turen sluttes af med et besøg på Gjøl, og et kik i Gjøl kirke, hvor vi hører historien om de fiskefamilier, der rejste fra Harboøre til Gjøl omkring år 1920.

Vi kører videre til vores hotel, Søparken i Åbybro, hvor vi forventer at ankomme ca. kl. 18.00.

Vi får serveret en 3 retteres turistmiddag kl. 19.00 drikkevarer for egen regning.

Efter morgenmaden går turen mod Ålborg kl. 09.30.

Der bliver en guidet rundtur i byen og omegn i bus. Fælles frokost.

Herefter er det på egen hånd, mulighed for at se Nordkraft, Musikkens Hus, Utzon Center, Havnefronten, Jomfru Anes Gade, gågaden og Budolfi Kirke. Alle tilbuddene er inden for 900 meters afstand. Kik på deres hjemmesider https://www.visitaalborg.dk/aalborg/attraktioner-i-aalborg og vælg.

Klokken 17.00 mødes vi et aftalt sted og kører mod Vestjylland.

Forventet hjemkomst til Lemvig kl.19.00. Spjald kl. 20.00.

Ingen aftensmad på hjemturen.

Pris ved 25 medlemmer 1100 kr.

Ikke medlemmer betaler 1200 kr. mere.